Choď na obsah Choď na menu

ANGIE

27. 7. 2014

 

Ángeles "Angie" Carrara je sestra Violetta mŕtvej matky, María. Ona je Violetta teta, ale Violetta nepozná. Pracuje na Studio 21 ako učiteľ spevu a ona má skvelý hlas. Ona je tiež Violetta inštruktor.

Angie je zobrazený Clara Alonso .

Osobnosť

Angie je veľmi vtipný, charizmatický, kreatívne a má veľkú vášeň pre hudbu, rovnako ako jej sestra María . Angie má skvelý hlas. Ona je dobrý učiteľ, tak väčšina študentov ju milujem. Ona si vždy nájde spôsob, ako byť šťastný. Ona tiež má úžasný spev, ale nepoužíva to veľa.

História postavy

Season 1

Časť 1

Na začiatku série, Angie je pekný, príjemný, sladký, dobrý človek a kamarát s veľkým srdcom a veľkú vášeň pre hudbu. Najprv chcela povedať, Violetta a Hermana, že je Violetta teta, ale neurobila to, pretože si myslela, že to nie je ten správny čas, nechcela, aby boli naštvaný na ňu, pretože ona im povedala, že ona je vychovávateľka a že im nepovedal, kto naozaj je a že pracuje na Studio 21 . Napriek tomu, že má veľmi pekný vzťah s Violetta a všetci ostatní v Castillo dome, okrem Jade a Matias.

Časť 2

TBA

Vzťahy

Rodina

Violetta Castillo

 

Neter / priateľ / Študent

 

 

Hlavný článok: Vingie

 

Viangie

 

Angie je Violetta teta, ale Violetta nepozná.Angie je jediná žena v Violetta v živote, že sa môže zveriť palcov Violetta pozri Angie ako jej matka, pretože ona jej dať veľa rád o láske, priateľstve, hudba a tak, že sa môže nájsť sama. Ona sa vždy snažil byť súčasťou života Violetta je najmä po Maria smrti, ale ona sa vždy bál, že Herman by sa znova, keby povedala mu pravdu. Zúfalo sa chce povedať, Violetta, že je jej teta, ale ona nemôže, čo zlomí srdce.

 

Angélica Carrara

 

Matka

 

 

 

Angie a Angelica

 

Angelica María je a Angie matka. Miluje svoju dcéru moc, a chce jej povedať pravdu Violetta o svojej minulosti a rodine. Angélica chce nechať Violetta vedieť o svojej rodine, chce sa s ňou stretnúť, načúvať spevu a sledovať ju vyrastať, pretože Herman nenechal ju vidieť Violetta, keď bola malá. Angie chce povedať Violetta pravdu, ale ona sa bojí. Angie a Angélica majú krásny matka-dcéra vzťah, Angélica je dobrý priateľ so všetkými Angie priateľov, najmä Pablo a Antonio . Niekedy Angélica dostane naštvaný, pretože Angie nechce povedať pravdu, aby Violetta a Herman, ale ona ju stále miluje a chápe ju. Ona jej pomáha s jej živote a dáva jej rôzne rady o akomkoľvek probléme, ktorý sa má. A Angie, ako každý iný dcéra, miluje svoju matku celým svojím srdcom.

 

María Saramego

 

Sestra

 

 

 

Mladá Angie & Maria

 

Nie veľa je známy o María a Angie vzťah. Ale je známe, že María je Angie staršia sestra.Ona jej dal prsteň, keď bola malé dievčatko, a Angie bol veľmi rozrušený, keď ju stratil.Angie miloval Máriu, moc a ona povedala, že jej chýba veľa. Takže, je možné, že oni boli najlepší priatelia a milovali sa navzájom.

 

Priatelia

Beto Benvenuto

 

Najlepší priateľ / spolupracovník

 

 

 

Angie a Beto

 

Beto a Angie sú najlepší priatelia a spolupracovníci. Obaja pracujú na Studio 21 , a obaja majú veľkú vášeň pre hudbu. Sú priateľskí a smiať sa navzájom veľa. A keďGregorio sa stal riaditeľom Studio, boli obaja naozaj naštvaná a nepáčil spôsob, akým Gregorio zaobchádza študentmi. Takže, obaja sa rozhodli opustiť Studio, ale nie preto, že Antonio potrebuje. Sú to veľmi dobrí priatelia, a obaja ako Pablo aAntonio , a obaja nenávidia Gregorio .

 

Antonio Fernández

 

Priateľ / spolupracovník

 

 

 

Angie y Antonio

 

Antonio a Angie sú priatelia a spolupracovníci. Antonio sa zdá, ako Angie moc, a Angélica, jej matka, je veľmi dobrý priateľ Antonio je. Oni si vzájomnej spoločnosti, a radi pracujú spoločne v ateliéri, pretože obaja majú veľkú vášeň pre hudbu. Antonio niekedy dáva Angie radu o svojom živote a vždy je tam pre ňu, keď ona potrebuje podporu. Angie sa zdá obdivovať Antonio a všetku prácu urobil pre Studio veľa, a vždy rešpektuje jeho rozhodnutie, aj keď nesúhlasí s nimi.

 

Lisandro Ramallo

 

Priateľ

 

 

 

Angie a Ramallo

 

Angie a Ramallo sú dobrí priatelia. Oni sú jediný na Castillo domu, ktorý pomáha Violetta dosiahnuť svojho sna a tiež udržať jej tajomstvo z Herman. Ak Štúdio potreboval peniaze pre jednu z prehliadok, Ramallo pomohol Angie a Violetta tým, že predstiera, že je muž volal pán Fegurson, a povedal Antonio sa chystá, aby im pomohla s peniazmi, ktoré je od študentov ". Tým, že Ramallo ukazuje, ako veľmi mu záleží na Angie, pretože vedela, že je pre ňu dôležité.

 

Romantické filmy

Pablo Galindo

 

Najlepší priateľ / Crush / priateľ / spolupracovník

 

 

Hlavný článok: Pablangie

 

Pablangie (4)

 

Pablo a Angie boli priatelia po dlhú dobu. Vidí seba každý deň, pretože sú obaja profesori na Studio 21 . Pablo má zamilovanosť na Angie po dlhú dobu, ale nehovorí to Angie. Pablo sa veľmi žiarlivý, keď Angie začne pracovať ako Violetta v vychovávateľka, pretože Angie je viac priblížiť Herman než on. Angie zistí, že Herman má city pre ňu, ale ona nechce, aby mu ju rád, pretože sú príbuzní. V epizóde, Angie má pobozkať Pablo pred Herman mu dokázať, že to nie je nič pre neho.

 

Herman Castillo

 

Brother-in-law/Crush

 

 

Hlavný článok: Hermangie

 

Germangielove

 

Herman a Angie sú in-zákony, ale Herman nevie to, že je, pretože on nevie, že jeho manželka mala sestru. Na prvýkrát sa stretli, nemecký si myslí, že Angie je nová vychovávateľka z agentúry, tak ju najal. Ale keď trávia veľa času spolu v dome, dva vyvinuli tajnú lásku. V epizóde, Herman povedal, Angie, že má city pre ňu, ale Angie povedal, že necíti nič, pretože on je jej švagor.

 

Nepriatelia

Jade LaFontaine

 

Nepriateľ

 

 

Hlavný článok: Jangie

 

ThCA9KPD6F

 

Angie a Jade sú nepriatelia. Jade si myslí, že Angie sa snažia ukradnúť Herman z nej, tak ona a Matias vždy niečo plánujú a snaží sa zbaviť Angie, takže Jade môže vziať Herman a ona a Matias dostane svoje peniaze a použiť ho pre seba. Podarilo sa im presvedčiť Herman na oheň Angie niekoľkokrát, ale vždy skončí vracia.

 

Drobnosti

  • V jednej z prvých scén v seriáli, Angie bol spustený a hovoriť s Pablom. Neskôr Matias zakopol o ňu, zatiaľ čo ona bola viazanie jej šnúrku.
  • V prvej epizóde Angie zistí, že Violetta je v rovnakom meste ako je ona, ktorá je Buenos Aires.
  • Angie sa bojí povedať, Violetta a Hermana, kto naozaj je, pretože si myslia, že Herman bude cestovať ďaleko do inej krajiny.
  • Angie je Violetta teta a Máriinho sestra. Ale nikto, okrem Pablo a jej matka to vedela.
  • Angie je prvá vychovávateľka, s ktorými Violetta cíti šťastný a môže hovoriť.
  • Ona ukončí svoju prácu v ateliéri 21 dostať sa bližšie k Violetta, ale po chvíli sa vráti do práce normálne.
  • Angie miluje karamel jablká.
  • Jej sestra María , dal jej prsteň, keď jej bolo desať.
  • Antonio sa zmienil, že ona bola študent Studio 21. .
  • Aby výber, Angie obvykle používa kocky, aby jej pomohol s jej rozhodnutím.
  • Pre jej narodeniny, by sa rada krásny tortu s láskou od niekoho. [1]
  • V súčasnej dobe má zamilovanosť Herman.
  • Keď bola malé dievča, na vianočný večierok, ona narazila do vianočného stromu a všetko bolo pokryté ornamentami.
  • Názov "Angie" znamená anjel. [2]
  • To je nevedno prečo Angie priezvisko je Carrara, zatiaľ čo Máriina priezvisko je Saramego.
  • Jej zodiakálne znamenie je Býk.
  • Povedala, že jej zodiakálne znamenie je Býk v epizóde 2 , čo znamená, že jej narodeniny spadá niekam medzi 20. apríla a 20. mája.