Choď na obsah Choď na menu

FRANCESCA

27. 7. 2014

 Francesca Caviglia [1] je múdra, starostlivá, a napriek tomu tvrdohlavý dievča, ktorá sa narodila v Taliansku, spolu so svojím bratom Luca , ktorý vedie rodinný podnik s Resto Bandu . Napriek názorom svojho brata o míňanie peňazí za otcovu tým, že navštevuje  Studio 21 , Francesca verí, že sa môže vyvinúť do úspešného hudobného umelca v hudobnom priemysle, kvôli štúdiu slávy, že sú miestom, kde mnoho slávnych ľudí, ktorí študovali.

Francesca je zobrazený Lodovica Comella .   

Osobnosť

Francesca je múdra baba, ktorá vždy stavia svojich priateľov ako prvý.Ona je veľmi obetavý, a to najmä pre svojich najlepších priateľov, Camila, Violetta, Tomáš a Maxi. Ona žiarli veľmi ľahko, ale jej pocity zmizne po chvíli, ako je znázornené stať najlepší priatelia s Violetta.

Spolu s ňou tvrdohlavý postoj, Francesca je veľmi perzistentné dievča, ktorá rada dosiahnuť všetky ciele sa kladie na seba. Táto strana nej je väčšinou zobrazený vždy, keď Tomáš  je okolo. Vďaka svojej rozvojovej city k nemu, bude sa snažiť urobiť čokoľvek, aby si ho, aby ju rád; a neskôr, tento príbeh sa opakuje s Broduey .

História postavy

Season 1

 

 

Časť 1

 

 

 

Na začiatku série, Francesca je pekný, vtipný a sebavedomý dievča, ktorá miluje svojich priateľov, a bude robiť niečo pre nich, ale keď sa prvýkrát stretla Violetta, nemala jej priateľ do úvahy. Ale neskôr, keď sa vlastne spoznali navzájom, sa stanú najlepšími priateľmi a zavesiť von po celú dobu. Francesca je veľmi dobrý priateľ, ale problém je, že ona dostane žiarlivý ľahko, ale aj tak, že je to veľmi milý človek a občas neznamená, že to, čo hovorí.

Časť 2

TBA

Vzťahy

Rodina

Luca Caviglia

 

 

Brat

 

 

 

Hlavný článok: Lucescu

 

Lucescu
Luca a Francesca sú súrodenci. Bojujú medzi sebou veľa, ale v skutočnosti navzájom milovať moc. Niekedy, Francesca cíti trápne Luca a potom to vedie k väčšej boj. Dve Zdá sa navzájom nenávidia, ale v skutočnosti, hlboko vnútri nich, milujú sa navzájom veľa. Luca sa vždy snaží pomáhať a chrániť Francesca tajne, ale ona to nevie.

 

 

Priatelia

Violetta Castillo

 

 

Najlepší priateľ / nepriateľ (bývalý)

 

 

 

Hlavný článok: Franletta

 

Junto-a-Ti-Francesca-Violetta-4
Violetta je Francesca najlepší priateľ. Spočiatku, Francesca žiarli Violetta, pretože jej Tomáš páči a že nemá žiadne city Francesca. V epizóde 23 , Francesca umožňuje Violetta spievať s Tomášom na Resto kapely, pretože ona vie, že nikdy nebude mať šancu s Tomášom. Neskôr sa vyvinúť veľmi dobrou priateľstva.

 

 

 

Camila Torres

 

 

Najlepší priateľ

 

 

 

Hlavný článok: Camcesca

 

Camcesca
Camila je Francesca najlepší priateľ spolu s Maxi a Violetta. Camila vie, že Francesca je v láske s Tomášom, takže občas jej dáva rady na jej milostnom živote. Aj keď oni sa stali nepriatelia na nejakú dobu, pretože obaja boli v láske s Broduey, že stále majú silné priateľstvo.

 

 

Maxi Ponte

 

 

Blízky priateľ

 

 

 

Hlavný článok: Frax

 

Frax (2)

 

Maxi je jedným z Francesca najbližších priateľov. Ona, Maxi a Camila napísal časť piesne " Vždy Dancing "dohromady. V prvých epizódach seriálu, Francesca, Maxi a Camila sú najlepší priatelia až do Violetta príde.

 

Federico

 

 

Good Friend

 

 

 

Hlavný článok: Fedesca

 

Fede & Fran

 

Francesca a Federico sú dobrí priatelia. Majú radi trávia čas so sebou a spievajú spoločne. Majú radi navzájom firmu, pretože sú obaja Taliani, a oni majú veľa vecí spoločného. Je možné, že Francesca mala zamilovanosť Federico na začiatku, ale teraz sú dobrí priatelia a užiť si navzájom spoločnosť.

 

Romantické filmy

Tomas Heredia

 

 

Najlepší priateľ / Crush

 

 

 

Hlavný článok: Tomcesca

 

Tomcesca33
Tomáš je Francesca blízky priateľ, pre ktorého ona vyvinula pocity, ale Tomáš bol klesá Violetta, Tomáš zamietol jej pocity a hovoril, že to bolo najlepšie keby zostal ako priatelia. To môže byť považované za klasický príbeh najlepších priateľov ", na ktoré sa v láske", ale v tomto prípade, že pocity neboli vrátené.

 

 

Broduey

 

 

Priateľ / Crush

 

 

 

 

Broduey a Fran objatí

 

Keď Francesca prvýkrát stretol Broduey, mala zamilovanosť do neho, a od tej doby Camila ho tiež rád, že skončil bojovať. Obaja sa snažili získať jeho pozornosť, tak oni robili veľa vecí pre neho. Francesca spieval pieseň pre neho a chcela mu dať jedlo, ale Camila ho ukradol, a dala ju do Broduey ako prvý. Potom sa rozhodli, že ich priateľstvo je dôležitejšie ako chlap, tak oni zostali najlepší priatelia a zabudol Broduey. Neskôr, Francesca pomohol Broduey a Camila sa stal pár, pretože vedela, že obaja radi navzájom.

 

Drobnosti

  • V rozhovore, Lodovica Comella povedala Francesca je 17 rokov starý.
  • Francesca je iba talianska dievča na Violetta.
  • Je možné, že napísala pieseň Tí Credo (talianska verzia " Milujem ťa ").
  • Ona žiarli veľmi ľahko.
  • Je alergický na mačky.
  • Je to prvý Violetta znak, ktorý má meno začínajúce na "F", druhé bytia Federico .

 

El V-log de Francesca

Francescin V-log

 

  • V Disney Channel Latinskej Amerike, tam je spin-off seriálu s názvom "El V-log de ​​Francesca" (Francescin V-log), v hlavnej úlohe Lodovica Comella , ktorý hrá Francesca na rade. K dispozícii je celkom 16 epizód. Vo väčšine epizód, Francesca hovorí o všetkom, čo sa deje na Studio 21 a na konci, ona dáva radu pre niečo, čo je relevantné pre epizódu. Je možné, že tento spin-off sa týka videa denníkov Teddyho (z Good Luck Charlie).
  • Jej priezvisko je Caviglia (Odhalenie v Season 2, Episode 50).
  • Prišla do Buenos Aires, keď bola mladá. Spočiatku sa jej nepáčil jej nový život v Argentíne. Ale čoskoro sa dozvedá o Studio 21, a tak sa začne milovať svoj nový život, a ona nechce odísť od Buenos Aires, pretože všetko, čo ona miluje je tam.
  • To je spomenutý Camila, že ten deň, že ona urobila konkurz, než profesori volal ju predstaviť, to ona nie prestať plakať na toalete.
  • Myslia si, že Leon je presvedčený, človek a že Andres je divný človek.
  • Spočiatku si myslela, že Violetta bol trochu divný a mali "smutné oči".
  • Má knihu porekadlá a fráz, to je dôvod, prečo ona vie veľa výrokov a viet, ale zvyčajne sa miešajú slová nahor.
  • Ona robila muffiny pre Tomáša, ale vdolky boli spálené pred ich Francesca priniesol.
  • Niekedy ju Herman pletie s Camila.
  • V španielskej verzii, niekedy Francesca hovorí po taliansky, keď sa nahnevá, alebo smutný.
  • Jej priezvisko, Caviglia, znamená "členok" v taliančine.
  • Ona lode Leonetti.
  • Nenávidia telocvične.
  • Názov Francesca znamená "slobodný muž, z Francúzska". [2]
  • Ona raz zmienil, že má babičku, ktorá žije v Ríme.
  • Bola vybraná ako jedna z ôsmich súťažiacich na reality show "Talents 21". 
  • Luca je jej starší brat.