Choď na obsah Choď na menu

GERMÁN

27. 7. 2014

 Herman Castillo je Violetta Castillo otec. On je geniálny inžinier, majiteľ stavebnej firmy, ktorá robí medzinárodné verejné a súkromné ​​diela veľkého kalibru. On je prísny a náročný. Od smrti svojej zosnulej manželky, Maria, on overprotected svoju dcéru Violetta, ale pod svoje pevnosti sa nachádza veľké srdce. Herman mal priateľku, Jade, koho on zvažoval dobrý vplyv na jeho dcéru. Ale príchod Angie, na Violetta lektora, a úplne ho ruší, ale nechcel si to priznať, skončí pádu v láske s ňou. On je tiež zapojený do Jade.

Herman je zobrazený Diego Ramos .

 

Osobnosť

Herman je úprimný a dobrý človek s veľkým srdcom, ale niekedy môže byť veľmi starostliví a príliš prísne, a to najmä pre jeho dcéru. Snaží sa ju chrániť, a on si myslí, že najlepší spôsob, ako to urobiť, je jej klamať.

História postavy

Season 1

Časť 1

Na začiatku série, Herman je úprimný, lojálny, dobrý človek, ale je tiež veľmi starostliví. Miluje svoju prácu, svojich priateľov a rodinu, najmä jeho dcéra, Violetta. Snaží sa všetko, čo nie je, aby sa ňou trpia, takže je veľmi prehnane s ňou, a on si myslí, že najlepší spôsob, ako ju chrániť je jej klamať.

Časť 2

TBA

Vzťahy

Rodina

Violetta Castillo

Dcéra

Hlavný článok: Herletta
Herman a Violetta

Herman je Violetta otec. Vzhľadom k tomu, María, jeho manželka zomrela, začal ju chrániť od minulosti a všetko, čo sa vzťahuje k jej matke, pretože sa bojí, že jedného dňa stratí Violetta ako spôsob, ako prišiel o manželku. Herman miluje Violetta moc, ale nevie, ako ju správne milovať, to je dôvod, prečo Violetta je vždy na neho naštvaný. Ale nech sa stane čokoľvek, dvaja sa nikdy prestať milovať sa navzájom.

 

Angie Carrara

Crush / sestra-in-law

Hlavný článok: Hermangie
Germangielove

Herman sa zdá byť v láske s Angie od prvej chvíle, kedy vstúpila do jeho domu.Herman sa vždy snaží priznať svoje city k Angie, ale ona sa vždy snaží tlačiť ho preč, pretože vie, že ich láska je nemožná. Ale ona sa priznala, že ho má rada niekoľkokrát počas epizód. 

 

Priatelia

Lisandro Ramallo

Najlepší priateľ / partner

Herman a Ramallo


Herman a Ramallo sú najlepší priatelia a pracujú spoločne, alebo len hovoriť s každým iný. Ramallo pomáha Herman s tým, čo potrebuje, a Herman pomáha Ramallo taky. Herman je vždy zaobchádzať s ním ako priateľ.

 

Olga Peña

Priateľ / zamestnanca
Herman a Olga

Olga je Hermanova slúžka. Ona miluje a stará sa o Hermana ako svojho syna.Herman sa stará o Oľge tiež, ako pracuje vo svojom dome na mnoho rokov, a ona je ako súčasť svojej rodiny. Urobí čokoľvek pre Herman a ukazuje veľký rešpekt k nemu, ale ona je tam pre neho príliš, pripravení podať pomocnú ruku pomôcť.

 

Romantické filmy

Jade LaFontaine

Snúbenica 

Hlavný článok: Hadom
Hadom

Herman a Jade sa zaoberajú. Jade je Herman priateľky, ale to je nevedno prečo Herman chodí s ňou, pretože to nevyzerá, že sa cíti niečo pre ňu. Jade je v láske s jeho peniazmi, a plánuje si ho vziať a ukradnúť jeho peniaze, a tak sa môže používať pre seba.

 

Drobnosti

  • Herman meno v latinskoamerickej verzii Violetta je napísaná nemecky.

  • Jeho manželka bola María Saramego .

  • Miluje Violetta moc, ale problém je, že nevie, ako sa s ňou milovať správnym spôsobom, a on si myslí, že jediný spôsob, ako je lož jej.

  • Vie hovoriť po francúzsky.

  • On a Jade sa zaoberajú, ale vyzerá to, že necíti nič pre seba. Dôvodom je to, že Jade ho len termín, pretože má peniaze, a že ona miluje money viac než on.

  • On povedal, že najšťastnejší večer svojho života, je deň, kedy Violetta sa narodila.

  • Keď videl, že Violetta bol poslal kvety a povedal Leon a jej bolo pár, skoro mal záchvat a mal problémy s dýchaním.

  • On nemá rád ryžu.

  • Angie sa zmienil, že nemá rád čínske jedlo.

  • On má zamilovanosť na Angie, ale nevie, že je jeho sestra-v-právo.

  • Význam Herman je "armáda muž, vojak". [1]

  • On pracoval s Leon 's rodičmi predtým, takže už vedel, Leon, ako ho Violetta stretol.

  • Bol by radšej, keby Violetta zo Leon, nie Tomas.

  • Nemá rád, keď sa ľudia, najmä Ramallo, povedz mu povedať Angie svoje skutočné city k nej.

  • On je bohatý, a, a on je majiteľom stavebnej firmy.