Choď na obsah Choď na menu

LUDMILA

27. 7. 2014

 Ludmila Ferro je očarujúca, krásna a talentovaná dievčina z Studio 21, ale bohužiaľ, si myslí, že je lepšia ako akýkoľvek iný študent. Ludmila je považovaný za jeden z hlavných protivníkov zo série. Ona je márne a priemerné dievča, ktorá zaobchádza s ľuďmi, strašne. Ona je jedna zVioletta 's hlavnými nepriateľmi. Ludmila má zamilovanosť na Tomáša , a ona tiež bojuje veľa s Maxi , Francesca a Camila .

Ludmila je zobrazený 

Mercedes Lambre .

 

Osobnosť

Ludmila pochádza z hornej triedy rodiny. Ona je v pohode a očarujúce dievča Studio 21. Ludmila je celkom diva, ale ona je aj klamstvo, manipulatívne a arogantný človek. Ona je posadnutá jej obrazom a vždy chce byť stredobodom pozornosti, a to najmä na "Studio 21". Vždy dostane to, čo chce, pretože ona je rozmaznaná a krutý človek.

Napriek tomu, že je úplne odlišné od Tomas (obaja v láskavosti a priateľov), ona je priťahuje. Ale Tomáš je v láske s Violetta, čo Ludmila posadnutý a žiarlivá. Ona vidí nepriateľa v Violetta, pretože jej talent a prírodné krásy ju zatieniť.

Ako každý darebák, má Sidekick, Naty, ktorý sa zaobchádza skôr ako sluha ako priateľa. Ona je márne a zvažuje seba nadradený všetkým ostatným, čo je dôvod, prečo ona nemá v skutočnosti žiadne skutočné priateľov. Vo svojom názore, že sa narodila ako hviezda a nezastaví sa pred ničím, aby si to, čo ona chce.

História postavy

Season 1

Časť 1

Od samého začiatku série, Ludmila je zobrazený ako hlavný protivník v ateliéri. Ona a Leon, ktorý je jej priateľ, s Andres a Naty sú súčasťou "cool davu". Potom, čo videl bojovať proti nim so skupinou Maxi je, Pablo navrhla assigment pre všetkých členov oboch skupín. Priradenie sa nazýva "Spoločne sme silnejší", takže skupiny majú tráviť viac času spoločne, aby dokončenie assigment, ale Ludmila nechcel tráviť čas so skupinou Maxi, takže priradenie takmer premení v katastrofu. Jedného dňa, Tomáš, poslíček z Resto Bar, príde k štúdiu doručiť objednávky.Ludmila ho videl a začne padať na neho, aj keď je s Leonom. Medzitým, Braco a Camila sledoval dva hovoriť a Braco používa Camila je telefón, to všetko natočiť a potom Francesca nahral na internet. Každý, kto videl video a Leon ho taky videl, a on sa rozhodol rozísť sa s Ľudmilou. Neskôr, Ludmila snaží presvedčiť Tomas na rande, ale ona sa nepodarí, pretože Tomáš je stále v láske s Violetta. O niekoľko týždňov neskôr, Antonio a Pablo rozhodnúť, že sa show namiesto odôvodnenia, a Ludmila je obsadený v hlavnej úlohe. Ale pretože Ludmila podpísali zmluvu Charly je, že má čo do činenia propagačné turné ošípaných jedlo v noci show. Violetta má svoje miesto, a to vedie k Ludmily nenávisti k Violetta rastie ešte silnejší.

Časť 2

TBA

Vzťahy

Rodina

Napo

 

 

 

Bratranec

 

 

Ludmila a Napo

Napo je Ludmily bratranec, ale Ludmila nechce, aby niekto vedel, že oni sú príbuzní, pretože Ludmila je "diva" a Napo je proste normálny chalan. Keď Napo zadá Studio, sa rozhodne pripojiť sa k "chladný dav" tým, že trávi viac času s Ľudmilou. Naty žiarli Ludmily nové "Sidekick", takže Ludmila rozhodne, že dvaja majú súťažiť o miesto.Neskôr, keď sa zmení a stane sa súčasťou "dobrého davu".

 

Priatelia

Natalia Vidal

 

 

 

Najlepší priateľ / Frenemy

 

 

Hlavný článok: Laty

Laty

Naty je Ludmily Sidekick, a tiež jej najlepší priateľ, ale to stojí Naty na podporu povýšenosť a Ludmily postoj. Hoci Naty sa snaží dostať preč od Ludmily niekoľkokrát, že sa obáva, že nebude nikto bez nej, a že nemôže nenávidieť Ludmila, pretože ona miluje a stará sa o ňu. Nejakým spôsobom, Ludmila tiež stará o Naty, a samozrejme, ak Naty sa snaží dostať preč od nej, Ludmila snaží, aby sa cítila horšie, takže ona bude jej parťák znova.

 

Romantické filmy

Leon

 

 

 

Ex-priateľ

 

 

Hlavný článok: Ledmila

Ledmila-epizóda-29

Na začiatku série, Ludmila a Leon chodili a boli považované za hlavnú protivníci v ateliéri. Neskôr sa rozídu v dôsledku Ludmily neustálej flirtovanie s Tomášom. Leon a potom sa zamiluje do Violetta a stáva sa lepším človekom. Ludmila nepáči "nový Leon" a snaží sa ho presvedčiť, že Violetta je zlý človek a že by sa s ňou rozísť, ale Leon nikdy nepočúva. Avšak, Ludmila a Leon zdieľajú spoločný cieľ; aby sa ubezpečil, že Violetta a Tomáš nekončí spolu. Pretože toto, oni niekedy pracovať spoločne, aby tie dva od seba, ale Leon nikdy v úmysle ublížiť Violetta, zatiaľ čo Ludmila zámery sú úplný opak.

 

Tomas Heredia

 

 

 

Priateľ

 

 

Hlavný článok: TOMIL

Tomas-y-Ludmila

Ludmila má obrovský zamilovanosť Tomáša, aj keď Tomáš nemá žiadne city k nej.Ludmila snaží ťažké sa dostať Tomas na rande. Ludmila kradne Violetta nápad, aby Tomáš "Otče prácu tak, že Tomáš bude súhlasiť s ňou chodiť. Tomáš a Ludmila sa nakoniec začnú chodiť, ale skoro rozišli, keď Ludmila zničí aplikácie Violetta je pre reality show, ale Ludmila, opäť podarí zvaliť vinu na niekoho iného.

 

Nepriatelia

Violetta Castillo

 

 

 

Nepriateľ

 

 

Hlavný článok: Viodmila

Viodmila

Ludmila nenávidel Violetta od prvého okamihu, že ju videl s Tomášom, pretože mala zamilovanosť do neho a ona bola veľmi žiarlivá. Neskôr, keď Violetta začne mať súkromné ​​hodiny klavíra s Beto v štúdiu, Ludmila stáva ešte žiarli, pretože Violetta sa ešte bližšie k Tomášovi, a keď Violetta chcel zložiť skúšku a tak sa môže stať študent Ateliéru 21, Ludmila snažil všetko a nič, aby ju ujsť prijímacie skúšky, ale ona zlyhá a Violetta dostane prijatý do ateliéru. Ludmily nenávisť Violetta rastie ešte silnejší, keď Violetta príde do štúdia, ako Violetta je lepší spevák než Ludmily a ona ju zatieni na každom kroku.

 

Drobnosti

  • Ludmila je hlavný antagonista v rade.
  • V niekoľkých ohľadoch, že je veľmi podobný Jade.
  • Jej prostredné meno by mohlo byť Susana, pretože v epizóde 11, Napo volal jej Susana.
  • Ludmila a Leon boli pár. Ale Ludmila a Leon nemal žiadne city pre seba navzájom, a oni boli len chodiť, pretože oni boli obaja súčasťou chladné davu.
  • Ona je priemer pre všetky (okrem Tomáša), pretože chce byť superstar a myslí si, že nikto iný nemôže byť lepší ako ona.
  • Vždy bojuje s Violetta z dvoch dôvodov: jeden, že nechce, aby všetci venovať pozornosť Violetta, pretože ona je talentovanejší ako ona, a dvoch, Violetta rád Tomáš a Tomáš sa jej páči, takže Ludmila sa veľmi žiarlivý.
  • K dispozícii je spin-off v Latinskej Amerike s názvom "Ludmila Cyberst @ r", v hlavnej úlohe  Mercedes Lambre . Je Ludmily video-blog, a takmer vo všetkých epizódach, že dáva tipy, ako byť superstar ako ona. K dispozícii je celkom 8 epizód.
  • Vzťah medzi ňou a Violetta je podobný vzťahu medzi Angie a Jade.
  • Nemôže žiť bez make-upu. [1]
  • Vie hrať na gitaru, klavír a na husle.
  • Ona nemá rada hrá na bicie.
  • Ona si myslí, že je najlepší a vždy chce byť v centre pozornosti. Ona si hovorí supernova.
  • Pred Violetta prišiel do štúdia, jej hlavný nepriateľ bol Camila.
  • Ona si myslí, že svet sa točí okolo nej a ona miluje byť stredobodom pozornosti.
  • Ona si myslí, že je najkrajšie človek vôbec a nevie, prečo ľudia sa jej nepáči.
  • Napísala pieseň súdené Shine . Nie je známe, či, že pieseň bola prvá pieseň napísala, pretože ona bola študent ateliéru na dlhú dobu, napriek tomu, že pieseň je prvý, kto vystupuje v show, ktoré bolo napísané o nej.
  • Je to diva.
  • Ona je veľmi dobrá na klamstvo a pôsobí preto, že leží na Tomáša o tom, že dobrý človek po celú dobu, a ona predstiera, že je dobrý človek, keď je okolo, keď je v skutočnosti pravý opak.
  • Ludmila je trochu lenivý, pretože ona je vždy pýta Naty  robiť veci pre ňu, aj keď je viac než schopný robiť to sama.
  • Myslia si, že ľudia by mali byť vďační, že v jej prítomnosti.
  • Jej catchphase je "Ludmila je von!"                                         
  • Jeho možné, že je to dobré na astronómiu, ako sa používa mnoho astronomických pojmov, keď hovorí, ako "supernova", "hviezda", "planét" a "dráhu".
  • Meno Ludmila znamená "ľudia z milosti". [2]
  • V Beneluxu verzii Violetta , sa volá "Lucinda".
  • Bola vybraná ako jedna z ôsmich súťažiacich na reality show "Talents 21".
  • Jej pieseň určená k Shine bol použitý ako konkurze pieseň pre "Talents 21".